Norsan omega 3 olja

FizioMama sodelujem z Norsan Slovenija, ker cenim njihove vrednote.

Všeč mi je, ker vam ob prvi obravnavi lahko prinesem testerček Arktis olja in ribic (tako kličem njihove omega 3 želejčke), da vidite, kako pitno je njihovo olje in kako priročne so ribice. Ni skrivnost, da imate za nakup vseh in vsakega izdelka iz njihove spletne strani vi in vaši prijatelji 20 % popust s kodo FizioMama. Pogosto vam Norsanova olja priporočam pri težavah z odvajanjem blata po načelu lube the tube. A to zdaleč ni edini razlog, da se o uporabi njihovih olj z vami pogovorim v času nosečnosti in po porodu.

Vnos omega 3 je posebno priporočen v času nosečnosti in dojenja, saj omega 3 pomembno prispeva k razvoju otrokovega živčevja, možganov in organov. Pri ženskah je omega 3 pomemben pri tvorbi hormonov, kar je še posebej potrebno v času po porodu. Tatjana priporoča, da omega 3 vnašamo v telo s hrano, torej Norsanovim oljem, v odmerku 1500 enot, kar pomeni jedilno žličko (ali kar en požirek iz stekleničke) na dan. V času dojenja ta odmerek lahko povečate in s tem zadostite tudi potrebam otročka.

Povedale ste mi, da v času, ko vas muči nosečniška slabost precej težko zaužijete olje ali vam njegov vonj ne ustreza. Občasno tudi kapsule, ki jih v tem primeru Norsan priporoča, ne pridejo v poštev, saj vas vsak trden delček za pogoltniti sili na bruhanje. Takrat kot naročeni pridejo Norsanovi želejčki, saj imajo prijeten sadni vonj, blag okus po citrusih in ne vsebujejo sladkorja. Običajno ne izzovejo refleksa bruhanja in najpomembnejše: v telo vnašaš omega 3, ki ga ti in tvoj otroček močno potrebujeta. Ko težave s slabostjo minejo, lahko nadaljuješ s pitjem Norsan Arktis olja ali z uživanjem kapsul, ribice pa imaš v torbici, če te zagrabi lahkota ali želja po sladkem. Tega trika se poslužujem tudi sama, saj na poti želim kakovostno okrepčilo med obroki.

Veliko mi pomeni, ker imajo Norsan Slovenija posluh za moje ideje in predloge. Zato smo kot odgovor na vaše potrebe pripravili dodaten paket FizioMama-Arktis, ki je sestavljen iz 4 Arktis izdelkov s kar 25 % popustom. Izberete olje Akrtis in/ali kapsule Arktis in jih v poljubni kombinaciji naročite s kodo FizioMama-Akrtis. Dodatno pridejo zraven Norsanova darila, ki se jih vedno zelo razveselite. Tak paket si naročite tudi za četrto tromesečje, torej čas po porodu, ko zaradi pomanjkanja spanca, poporodnih hormonskih sprememb in izpostavljanja dojenja telo potrebuje kakovostne gradnike in podporo. FizioMama-Arktis paket lahko kot darilo pošljete nosečnici ali mamici po porodu – hvaležna vam bo!

O kakovosti njihovih olj preberite več na njihovi spletni strani: www.norsan.si, kjer lahko naročite svoj Arktis paket ali drug izdelek. Za telesne izzive v nosečnosti in po porodu, za pripravo medeničnega dna na porod, za FizioMama poporodni pregled in obravnavo pa sem z veseljem na vojo jaz, FizioMama. Za obravnavo izzivov, ki jih opažate pri svojih otrocih, pa pocukajte kahlice in školjke.


Blog

v

, , ,

objavila